M-am gândit că ar fi tare fain să nu mă plictisesc pe final de an. Nu de alta, dar parca prea am stat degeaba anul ăsta (not). Așa că am luat decizia să particip din nou la Superblog, ediția de toamnă, pentru că na, aia e, se pare că mie îmi plac provocările dificile. O să fie interesant, parcă e și mai mult de muncă, dar și dorința de a participa e mai mare.

Doi-zece, doi-zece, se aude bine? Aduc un pic de creativitate și de la mine!

”Tinem creativitatea aprinsă” acesta e sloganul sub care debutează noua ediție de toamnă SuperBlog, așa că eu aștept cu interes probele.

Anul trecut, când am participat la ediția de toamnă, am avut și câteva articole cu care am și câștigat câteva premii, pe care le voi numi aici, așa, ca să ne aducem aminte.

Mai știți articolul acela amuzant, cel cu căsătoria? Dacă nu, iată-l aici: https://www.romaniaseo.com/romaniaseo/casnicia-e-ca-un-hibrid-honda-cr-v-hybrid/

Dar pe cel cu Îngerii îl mai știți? Ce am mai râs în sinea mea când l-am scris! https://www.romaniaseo.com/romaniaseo/de-la-mama-de-profesie-la-ingerul-lui-charlie/

Sau pe cel cu iz de cafea? https://www.romaniaseo.com/romaniaseo/dumneavoastra-nu-mai-doriti-ceai-doriti-cafea-in-loc-aha-inteleg-e-gata-imediat/

Atunci când am tras linie, la final, sumarul arăta cam așa:

Locul 4 în clasamentul general, 3 punctaje maxime, de 100 de puncte, deci 3 probe câștigate cu premiul 1 (proba sponsor Honda RomaniaIntercomFilm și Magnet.ro), un premiu 2 cu 99 de puncte (Carte cu personalitate), un premiu 3 cu 98 de puncte (AZ Turism). Domnul a fost bun, așa că sunt recunoscătoare. Nu a fost ușor, cu doi copii, cu proiectele firmei și probe la fiecare 2 zile.

Astea sunt doar câteva dintre isprăvile mele creative. Dacă vă sunt pe plac…ce să zic, vă aștept să mă urmăriți pe parcursul noii SuperBlog. Hai să ținem creativitatea, shall we?