Ce este Căsuța Anastasiilor?

Căsuța Anastasiilor este locul în care suntem cu toții împreună. Acasă, așa am putea să o mai numim. Fiecare dintre noi aduce ceva în casuța noastră. Copiii bucurie, iar noi, părinții, suportul din orice punct de vedere. Eu sunt copywriter și content writer de ani buni și îmi place mult să scriu, iar asta s-a văzut încă din copilărie. Pentru că părinții mei au văzut la timp acest lucru și pentru că m-au susținut mereu, am avut la un moment dat tăria să plec pe acest drum al cuvintelor.

Ce susținem în Căsuța Anastasiilor?

În Căsuța Anastasiilor credem foarte mult în educație. Da, în cei șapte ani de acasă, dar și în implicarea temeinică a părintelui în formarea copilului. De aceea am încercat mereu să îi învățăm pe cei mici lucrurile ce țin de politețe, de iubire, de respect și nu numai.

De-a lungul a cinci ani minunați, am experimentat alături de copilul meu cel mare o mulțime de lucruri. El a învățat să scrie, să citească și să socotească, să ofere flori, să spună mulțumesc și ”sărut mâna pentru masă!”, să facă conexiuni logice și să deseneze. Cunoscuții noștri știu cât de multe lucruri frumoase am creat sau am reprodus îmreună cu micuța minune.

Mai apoi a venit Cristian, o rază de iubire în familia noastră. O dată cu venirea sa, Căsuța a prins contur. Mi-am dorit mereu să pot spune tuturor cum lucrez eu cu pruncii mei. Știu că fiecare copil își are darurile sale. Că poate un copil învață mai repede și mai ușor lucruri care poate pentru alt copil par grele. Nu dețin un adevăr absolut și nici nu am descoperit roata. Am descoperit însă ca un copil se formează lucrând cu el. Zi de zi. Cât? E foarte simplu. CÂT VREA EL.

Aceasta a fost rețeta succesului în cazul meu cu Vlăduț. Am învățat treptat și câte puțin. Și am decis din acest motiv să scriu despre ce facem noi și cum facem noi pentru a ne dezvolta atât cognitiv, cât și emoțional.

Abilitățile de copywriter mă vor ajuta să pun pe hârtie digitală ideile pe care le am. În rest, mă vor ajuta cei mici și soțul, mândru tată de doi băieți minunați.

Oricine este binevenit să afle despre ceea ce facem, singura rugăminte este să fiți politicoși.

Vă mulțumim!