Mă priveam cu atenție în oglindă și am văzut că tenul meu chiar ar fi avut nevoie de puțin ajutor pentru… viitor. Vârsta, impuritățile, poluarea, stresul, ridurile fine de expresie, toate aceste lucruri se vedeau câte puțin pe chipul meu. Nu deranjant, pentru că deja aveam o rutină de îngrijire destul de bine stabilită, însă acum voiam să încerc ceva oau, care să îmi ofere rapid efectele după care pielea mea tânjea. În fond și eu, ca toată lumea dealtfel, voiam un efect rapid, fără prea mult efort și mai important decât orice, îngrijire ca la salon, direct în confortul casei mele.

Așa că am căutat puțin noutățile și inovațiile în materie de produse de îngrijire a tenului și m-am oprit asupra fiolelor La Cabine Collagen, asta după ce am studiat un pic piața. Nu mă refer doar la preț, pentru că le-am găsit la o ofertă foarte bună la Farmacia La Preț Mic, locul de unde cumpăr adesea produse dermato-cosmetice sau produse pentru mama și copil, ci mă refer și la avantajele de care aveam nevoie: curățare, un boost de prospețime, prevenirea apariției ridurilor și prevenirea pierderii elasticității pielii.

Fiolele ajunseseră la mine dimineață, așa că apucasem să interacționăm destul de puțin. De la prima utilizare am avut o senzație de prospețime și abia așteptam să se termine ziua, pentru a mă răsfăța la ritualul de seară. Până atunci însă, am lansat în social media un video scurt  în care anunțam faptul că am început să folosesc fiolele La Cabine pentru tenul meu, urmând să revin cu rezultatele.

Sursa: video editat personal în Powtoon

Dincolo de fiolele cu Colagen pe care le-am ales pentru mine, am încercat să fac și o sinteză a celorlalte tipuri de fiole la care mă uitasem inițial în categoria de produse La Cabine Farmacia la Pret Mic. La mine era simplu, pentru că tenul meu încă arăta bine după 30 și ceva de ani petrecuți majoritar la soare, două sarcini și doi copii. Însă îngrijirea tenului poate căpăta mai multe forme: uneori este despre luminozitate, caz în care vei avea nevoie de Vitamina C, despre riduri fine care trebuie umplute, caz în care vei avea nevoie de Acid Hialuronic, sau despre un efect de umplere și restructurare, caz în care poți folosi Botox pentru ten. Iar uneori poți avea nevoie doar de un efect imediat, flash, caz în care La Cabine Flash Effect îți oferă rapid răspunsul de care ai nevoie. Și, ca să poți alege ușor produsele necesare, le-am structurat sub forma avantajelor lor, după cum urmează. Doar apasă imaginea și întoarce pentru a vedea avantajele.

Piele uscată, nehidratată, riduri fine? LA CABINE - 5 X PURE HYALURONIC

Click to Flip

 

Piele lipsită de fermitate, cu tendințe de fotoîmbătrânire? LA CABINE - PURE RETINOL

Click to Flip

 

Riduri de expresie, piele lipsită de fermitate? LA CABINE - BOTOX LIKE

Click to Flip

Sursa foto imagini: farmacialapretmic.ro/825_la-cabine

O invitație la descoperire

Fiind deja seară, m-am gândit rapid că e timpul pentru un duș și pentru rutina mea de îngrijire de seară a feței. Curățare în profunzime, folosind apa micelară, un gel de curățare, după care fiolele cu colagen. Din baie am auzit soneria interfonului. Aplicasem deja serul și m-am gândit că aș putea să deschid interfonul, pentru că sigur nu avea să vină la mine oricine sunase la ora aceea. Surprinzător însă, a durat doar câteva secunde, cam cât să se absoarbă colagenul în piele, până să aud bătăile din ușa mea. Cu prosopul pe cap și halatul de baie pe mine am întredeschis ușa.

Acolo, în fața ușii stătea un fel de poștaș, dar mai bine îmbrăcat, cumva prea elegant pentru ceea ce știam eu deja. Mai au program poștașii la ora asta? Acesta a fost primul gând care mi-a venit în minte pe moment și am constatat că, în urma acestui gând aveam și un rânjet tâmp pe față, care s-a șters  însă în momentul în care ”poștașul” îmbrăcat aproape regal mi-a înmânat un plic.

Ce-o fi asta? M-am întrebat în mintea mea, în timp ce am desfăcut minunea de plic, realizată din hârtie de bună calitate, ca atingerea unei mame. Pe el, alături de steagul Spaniei, era scris cât se poate de delicat: Curtea Regală a Spaniei. Am scos din plicul elegant o scrisoare pe care scria așa:

 

Sursa foto: imagine personală realizată special în contextul articolului

Am rămas cu gura căscată pentru câteva minute. M-am zgâit la plicul acela pentru câteva clipe până mi-am dat seama că omul din ușa mea, care se dădea drept poștaș, se zgâia la rându-i la mine. Ne uitam în tăcere unul la altul, până mi-am luat inima în dinți și am întrebat:

– Să înțeleg că ar trebui să merg cu dumneavoastră?

– …

– Să înțeleg că va fi un monolog de fapt. Nu vorbiți, nu-i așa?

– …

– Bine, dar… iau ceva cu mine? E totuși un weekend întreg… și…

Mâna lui întinsă m-a făcut să înțeleg că de fapt trebuia să plecăm în acel moment, așa că mi-am luat doar capotul de pe mine, prosopul de pe cap și papucii pufoși cu care mă plimbam prin casă înainte de a mă băga în pat. Am trecut pragul casei mele, a urmat o lumină puternică și m-am văzut trecând ca printr-un tunel, timp în care am început să îmi pun diferite întrebări: Cum mă prezint eu în fața regalității spaniole în papuci și capot? Oare pot trece drept săteancă spaniolă dacă tot am părul strâns în coc, băgat în prosop? Oare dacă tot călătoresc așa, în timp, voi deveni mai tânără până ajung acolo?

Spania- o gazdă cu adevărat regală

Șirul gândurilor mi-a fost întrerupt subit de aterizarea oarecum forțață, pe marmura rece în care se oglindeau luminile discrete ale ceva ce semănau cu un palat. Era o eleganță aparte aici și un puternic sentiment de confort vizual. Unul dintre papuci îmi aterizase la câțiva metri mai departe de mine, așa că am pornit în patrul labe spre recuperarea lui. Când am ajuns la el, mi-am ridicat privirea iar acolo, chiar desupra mea, era întregul alai regal care îmi aștepta sosirea. Rușinată, ajustându-mi capotul meu alb cu cireșe, am încercat să mă ridic, însă el îmi oferi mâna lui.

Avea o privire ageră și chiar curioasă , iar tenul lui îmi dădea de înțeles că e undeva la prima tinerețe. M-am ridicat și am auzit:

– Bun venit! Te urmărim de ceva vreme și ne-a plăcut felul în care ne-ai prezentat produsele care s-au născut în țara noastră. Numai că noi credem în atenție la detalii, așa că ne-am gândit să îți oferim posibilitatea de a simți puțin dincolo de marketing, cred că îi ziceți voi, adevărată experiența de utilizare a fiolelor La Cabine. Înainte de orice, spune-mi, ți-e foame?

Am dat din cap că nu, în fond, acum câteva minute eram în casa mea, dându-mă cu serul din fiola cu colagen, cum ar putea să îmi fie foame după doar câteva ore de ”mers„?

– Atunci ai în camera ta tot ceea ce îți trebuie pentru odihnă. Cu orice ai nevoie, Nadia te va ajuta, ea va fi servitoarea ta pe durata șederii în palat. Acum odihnește-te. Mâine vei trăi o experiență pe care nu o vei uita. Pentru ca frumusețea să existe este nevoie de odihnă.

Am intrat în camera mea și am rugat-o pe Nadia să mă lase singură. Nu voiam nimic, decât să dorm. Patul era moale și confortabil, ca un nor la purtător. Tot ce mai știu e că am adormit și…

O descoperire în deplină armonie cu șederea mea la palat

În dimineața următoare lumea mea o luase razna. Am crezut că fusese un vis, însă Nadia a dat buzna în camera mea, urmată de alți doi servitori, mai mici pesemne ca rang, în timp ce ținea pe mână o superbă rochie roșie, cu multe straturi.

Mi-am spălat fața și m-am îmbrăcat, după care am coborât în salon. Acolo deja eram așteptată, iar prințul care mă ajutase în seara sosirii era pregătit de plecare, oferindu-mi brațul său. Am înșfăcat din mers un croisant și am băut puțină cafea, după care, total lipsită de grație, m-am șters la gură pe fugă, înainte de a mă prinde de brațul regal.

Am mers cu ajutorul unei mașini ce părea de epocă într-o zonă apropiată cu Curtea Regală, un loc amplu, ca un fel de grădină împrejmuită, plină cu flori galbene. Știam, la nivel de cultură generală, că Spania e colorată și că Bilbao e orașul cu foarte multe flori și edificii florale, cum e spre exemplu cățelușul Puppy, o structură de oțel decorată și amenajată astfel încât să ude alternativ o multitudine de tipuri de flori, iar rezultatul final, atunci când acestea înfloresc să semene a cățeluș. Numai că noi nu mergeam să vedem cățelușul, ci ajunsesem aici, unde multe flori stăteau cu ochi ațintiți spre mine. Atunci mi-am dat seama că de fapt eu nu sunt aici pentru un tur de onoare al Spaniei, ci sunt într-o călătorie de cunoaștere. Că de fapt nu voi vedea Sagrada Familia și nici pe Mama Păianjen, nici Muzeul Guggenheim și nici nu voi merge pe Santiago Bernabéu sau Camp Nou, oricât de frumoase ar fi stadioanele astea. Era o călătorie inițiatică, legată de video-ul meu și bănuiam cumva că de fapt sunt aici să înțeleg ce este ceea ce foloseam tocmai pentru a înțelege că ceea ce foloseam era special creat pentru mine.

Prințul a întins atunci mâna și mi-a arătat soarele arzător de pe cer și o plăcuță pe care stătea scris spilanthes acmella. Întâmplător mi-am dat seama că această denumire am mai văzut-o undeva. Da! Pe cutia cu fiolele La Cabine. Deci e un extract din aceste flori, iar eu sunt aici ca să pot vedea naturalețea produselor, ca să mă pot convinge cu ochii mei că ceea ce folosesc este bun pentru pielea mea. Ei, asta mai zic și eu user experience!

Pentru ca frumusețea să existe este nevoie de soare!

Soare? Adevărul e că asta știam și eu, că tenul are nevoie de soare, dar în definitiv nu strică niciodată să ți se reamintească de vitamina D și influența ei asupra tenului. Și parcă am mai auzit asta cu frumusețea și ieri…

N-am apucat să îmi termin gândurile în tihnă pentru că mi s-a făcut semn că e timpul să plecăm. Probabil timpul funcționa altfel aici pentru că ceea ce mie mi s-a părut a fi câteva ore, de fapt însemnase o zi întreagă, dat fiind faptul că vedeam apusul oglindindu-se în frunzele liniștite ale rezervației.

Sursa foto: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=lacabineromania&set=a.114995923796738

Experiența trăită pe…propria-mi piele…

Am ajuns la castel, unde am servit masa și eram cât pe ce să ne pregătim de culcare când am auzit niște zgomote ciudate. Mă pregăteam de rutina de seară când mi s-a părut că aud o bătaie în ușă cumva. M-am gândit că nu are rost să o chem pe Nadia, în definitiv nu eram singură în tot castelul acela. Am parcurs cu pași mărunți holul spre cameră, când deodată am auzit ceasul bătând ora 12 noaptea. Chiar atunci, cu un zgomot scurt, podeaua se deschise, iar eu am căzut într-un pasaj secret.

Preț de câteva secunde nu am avut reacție, însă văzând că acest sanctuar este luminat am făcut câțiva pași pe culoar. Pereții erau pictați cu tot felul de forme, imagini, cumva neinteligibile.

Erau sculpturi și picturi pe care puteam distinge cu ușurință doar fețe. La un moment dat m-am oprit. În fața mea, pe lângă picturi ce aduceau mult cu stilul lui Dali, Salvator Dali, am văzut o pictură pe care o mai văzusem mai demult, dar pe care nu am înțeles-o. După formă, era ceva de Picasso. O da, Picasso. Ca și Dali, Picasso era spaniol! Dar pictura, pictura semăna de fapt cu o reproducere, nu avea cum să fie tabloul original aici. Sub el era trecut numele: Fata din fața oglinzii.

Privind cu atenție, mi-a atras atenția faptul că fata avea…2 fețe. M-am uitat cu atenție și atunci am înțeles ce voiau să îmi transmită cei de la curtea regală. În mintea mea, eu am asociat ideea că felul în care ne vedem în oglindă depinde foarte mult de felul în care ne îngrijim. Că avem nevoie de produse de calitate, asociate unei rutine adaptate nouă, că avem nevoie de elemente naturale și de compuși care să aibă efect imediat. Că timpul e prea scurt pentru a analiza în oglindă defecte și că de fapt în oglindă ar trebui să ne vedem mereu tineri…și că asta se poate face folosind produse de îngrijire de calitate.

Chiar atunci trapa prin care căzusem s-a deschis, iar prințul îmi oferi, din nou mâna lui. M-a ridicat și am putut vedea din nou întregul alai așteptându-mă. În fața tuturor, o femeie deosebit de frumoasă, pe nume Ana*, mi-a spus: ”Îmi plac lucrurile rapide, cu efect imediat!”. Aceasta este deviza produselor La Cabine și de aceea am vrut să îți arătăm că ele sunt altfel decât orice alt produs pentru îngrijirea tenului. Că noi credem în naturalețe și că indiferent de vârstă, merită să îi acorzi tenului o îngrijire specială. Că produsele noastre se diferențiază prin rezultate vizibile de la prima aplicare, prin absorbția rapidă și aplicabilitatea pe orice tip de ten. Că te poți bucura în confortul casei tale de o îngrijire profesională, ca la salon.

Pentru ca frumusețea să existe, este nevoie de produse cu efect imediat. Flash efect. Dar asta nu o puteai înțelege decât trăind pe pielea ta senzațiile. Îți mulțumim așadar că ai venit și credem că te califici de minune să fii un brand ambasador al produselor noastre. 

Cred că am adormit sau ceva, pentru că nu îmi mai amintesc mare lucru despre ce s-a întâmplat. M-am trezit în camera mea, era luni și copiii aveau nevoie de atenție. Am deschis ochii și mă așteptam încă să o văd pe Nadia apărând de undeva. Sau așteptam să se deschidă vreo trapă magică care să mă înghită…

Vă zic, dacă aș fi văzut pe internet o reclamă de acest tip, cu o călătorie inițiatică printre crezurile unei companii, cu mistere și deslușirea lor chiar în fața ochilor tăi, cred că aș fi zis că e cea mai bună metodă de brand awareness. Ceva îmi spune că de azi îmi voi regândi video-urile de review la produse, pentru că mereu îmi voi aminti de experiența La Cabine.

*personaj fictiv în context, adaptat după istoria La Cabine- Ana Obregón și laboratoarele La Cabine au format echipa magică care a adus lumii inovația produselor La Cabine. 

Articol realizat pentru proba nr. 7 Spring SuperBlog 2021- Frumusețea ta într-o fiolă

Sponsor: Farmacia La Preț Mic

2 Replies to “O călătorie inițiatică în lumea produselor de îngrijire a tenului cu atenție la detalii”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *