Salut, sunt Mona și astăzi vin în fața voastră să vorbim altfel despre economii și despre bani. Banii nu aduc fericirea (dar o întrețin, ar spune unii). Perfect de acord, e un truism, însă în viață mai sunt multe lucruri care contează, relaționate sau nu de bani. Timpul de calitate cu cei dragi, pasiunile, visurile, vacanțele, animalele de companie, copiii, sănătatea mentală, dezvoltarea personală, sănătatea fizică, toate acestea sunt foarte importante și…serioase. Așa că m-am gândit, știți ce ne lipsește de fapt cu adevărat? Ei bine, un strop de MAGIE.

Când ați fost ultima dată copii, dar în suflet? Dacă a trecut ceva vreme de atunci, vă provoc să vă alăturați unui număr scurt de mentalism din care veți afla ce legătură există între bani și magie și, cine știe, poate câștigăm de fapt și o altă optică cu privire la această relație.

Primul meu număr de magie este despre conectare…financiară

Aveți în față câteva forme geometrice așezate aleatoriu și câteva cuvinte aferente lor. Vă rog să vă concentrați și să vă gândiți la cuvintele din fața voastră. Vă voi ruga să alegeți ca punct de plecare un patrat, oricare doriți. Acum vă voi ruga să vă mutați la stânga sau la dreapta, spre cel mai apropiat cerc. Acum vă rog să mergeți în sus, sau în jos, spre cel mai apropiat patrat. Vă rog acum să mergeți în diagonală către cel mai apropiat cerc. Mutați-vă spre stânga sau spre dreapta, către cel mai apropiat patrat.

Pentru a vedea că suntem nu doar conectați, ci și că am respectat predicția de mai devreme, îți voi spune că în pătratul tău scrie…

BANI

Da, banii sunt astăzi un laitmotiv, un liant, un suport sau un mijloc și relația noastră cu ei este destul de sensibilă. Avem nevoie de bani și în același timp vrem să-i economisim. Ce legătură are magia cu banii? Îți arăt imediat.

Cum ar fi dacă ai fi plătit pentru cumpărăturile pe care le faci?

– Ar trebui să cumpărăm doi Zane, unul cu costum normal, și unul de când era fantomă.

– Oh, două costume noi Ninjago? Asta înseamnă destul de mulți bani, știi?

– Da mami, dar pentru că noi cumpărăm, noi ar trebui să fim plătiți de ei.

– De ce, mami? am întrebat, neașteptându-mă la răspunsul lui.

– Pentru că noi îi alegem pe ei, nu ei pe noi.

Aceasta a fost o discuție între mine și băiețelul meu cel mare, din care eu am înțeles foarte multe, printre care și faptul că da, cumpărăturile ar trebui să fie o bucurie și nu apăsarea că banii au plecat din contul tău, iremediabil. Am înțeles, spre exemplu, că eu eram dispusă, pentru a economisi, să renunț la mine și la ce îmi este oarecum necesar, pentru a le oferi lor, copiilor mei, un strop de fericire. Că planificam totul în detaliu și că puneam bani în conturi de economii fără să câștig ceva din asta, că uneori amânam achiziția unui produs, sau că uneori cumpăram mai ieftin, totul pentru a economisi bani. Dar că de fapt acest mod de a economisi este unul forțat, nenatural și dificil, care afectează calitatea vieții în loc să o îmbunătățească.

Ție ți-ar plăcea să fii plătit pentru cumpărăturile pe care le faci? Dacă și răspunsul tău este da, atunci este momentul să îți prezint platforma CashClub.

CashClub sau cum să te bucuri de cumpărături #farabaniaruncati

Banii pot fi priviți ca fiind multe lucruri. Ei îți pot oferi un trai mai bun, timp mai mult, iar uneori, poate îți pot salva sănătatea. Conceptul de educație financiară a luat amploare în ultimii ani, iar efectele sale se văd nu doar în educația spre economisire în cazul adulților, ci și în cazul copiilor, ba chiar atât în cazul începătorilor în ale economisirii, cât și în cazul celor avansați. Pe trendul ascendent al dorinței de a economisi, CashClub aduce un strop de magie în orice plan de economii, deoarece facilitează complet drumul banilor, fără să faci compromisuri, fără să parcurgi pași suplimentari și fără a fi nevoit să depui eforturi. Adică un sistem de cashback inteligent bazat pe economisire pasivă.

Există multe variante de economisire promovate intens. De la ”purcelușul” pușculiță la contul de economii bancare, variantele de economisire sunt diverse. Toate promit, prea puține adună.  Ar mai fi și varianta de economie la diferite lucruri (utilități, cumpărături diverse), dar acest lucru ar scădea enorm calitatea vieții, iar scopul este să trăiești frumos, economisind natural, nicidecum să fii stresat în încercarea de a economisi.  Împrumuturile, deși promovate ca variante de economisire, te costă la final mai mult. Nici borcanul cu ”înjurături” (pentru fiecare înjurătură un bănuț), nici renunțarea la diferite plăceri, niciun tabel oricât de bine clădit ar fi el și niciun alt compromis nu pare să te ajute în a economisi atât de mult precum o face platforma CashClub.

Altfel spus, dintre toate metodele de economisire, cea mai la îndemână este folosirea platformei Cashclub pentru că ai acces la preturi mai bune decat in magazin și pentru că în contul tau se strange în mod gratuit o suma de bani pe care o poți retrage sau utiliza după bunul plac.

Cum funcționează ”magia” economisirii CashClub?

Pot să pariez, fără magie și fără mentalism că ai plasat cel puțin o comandă online în ultimele 3 luni. Pornind de la această idee, platforma CashClub pune într-o lumină nouă conceptul de economisire. ”Magia” în cazul acestei platforme este că nu ești doar recompensat pentru cumpărăturile tale, ci mai și economisești în timp ce cumperi, #farabaniaruncati inutil, fără pași suplimentari, totul cât se poate de rapid. Mai exact, îți ia doar câteva minute pentru a-ți crea un cont de pe care să realizezi comenzile și în care să poți vedea valoarea comisioanelor adăugate. Poți cumpăra orice vrei, fără condiționare, de la cărți, jucării sau haine la electrocasnice sau produse IT, iar magazinele partenere, 800 la număr sunt dintre cele mai variate: Cărturești, Notino, Elefant.ro, iar lista e extrem de lungă.

Principiul de funcționare este simplu: practic, Cashclub îți oferă un comision sub formă de bani, care se întoarce la tine, în funcție de achiziția ta. Fiecare dintre magazinele partenere are afișat comisionul cashback. Acest comision este exprimat procentual și înseamnă de fapt cât din valoarea achiziției (finalizate, după trecerea perioadei legale de retur) care se întoarce în contul tău, sub formă de bani. 

În general magicienii nu își descoperă trucurile, însă în cazul acestei platforme, magia este simplă – magazinele se promovează prin intermediul platformei, cumpărătorul achiziționează, iar comisionul pe care companiile îl plătesc platformei este împărțit de către aceasta chiar cu utilizatorii. De aici înțelegem un lucru și mai important și anume siguranța achizițiilor, a tranzacțiilor și a banilor care se întorc în cont, sub formă de comision. 

La final, pentru ca magia să fie completă, la atingerea sumei de 50 de lei în cont poți solicita retragerea banilor (prin buton solicită plata) direct pe cardul tău obișnuit de debit (va fi necesar să adaugi contul, numele și numărul de telefon).

Mai am un număr nou de magie pentru tine, legat tot de economisire. Ești pregătit?

Vreau să îți arăt că eu pot ști dinainte rezultatul calculului următor, indiferent ce număr vei alege. Fac o predicție, scriind în avans acest articol. Alege așadar un număr de la 1 la 10. Acum vreau să îl dublezi. Adaugă te rog cifra 6 la suma obținută. Acum împarte rezultatul la 2. Scade din numărul obținut numărul pe care l-ai avut în minte la început (alegerea ta).

Gata? Atunci îți voi spune că predicția mea corectă m-a făcut să introduc în următorul paragraf 3 motive pentru a face din economisire un truc magic cu Cashclub #fărăbaniaruncati. Deci 3, da, exact ca si rezultatul calcului. Nu-i magia un lucru grozav? 🙂

1. Comparator de prețuri- o facilitate nouă și foarte utilă

Ai un comparator de prețuri dedicat, lucru care este o adevărată noutate pe piața românească. Comparatorul de prețuri de va ajuta să compari cele mai bune oferte, de la magazine diferite din rețeaua de circa 800 de magazine partenere, astfel încât să faci cumpărături în mod inteligent, fără bani aruncați. Vei găsi astfel cele mai bune promoții la produsele de care ai nevoie și vei încasa și un comision pentru achiziția lor.

Comparator prețuri CashClub Sursa foto: cont personal

2. Extensie pentru browser și aplicație pentru mobil

Pe lângă aplicația dedicată, pentru smartphone, ai și o extensie de browser, care te va anunța întotdeauna că te pregătești să cumperi un produs de pe un magazin partener. Ei bine economisirea naturală este un mare avantaj aici, deoarece nu va trebui să faci niciun pas în plus față de felul în care faci cumpărături în mod obișnuit. Atenție însă, este indicat să știi că extensia funcționează câtă vreme are permisiunea să o facă, așa că dezinstalează orice tip de Adblock în cazul ei.

Pașii necesari pentru setarea unui cont și utilizarea extensiei pentru browser- Sursa foto: cashclub.ro

Pașii necesari pentru setarea unui cont și utilizarea aplicației pentru mobil- Sursa foto: cashclub.ro

3. Cel mai nou program de referral din România

Așa cum probabil vă dați seama după nume, vorbim despre o referință, în cazul nostru despre un link personalizat, de pe care prietenii tăi pot face cumpărături, astfel încât recompensa să îți fie atribuită ție.

Procesul e simplu: intri în contul tău, te loghezi, la secțiunea Invită-ți prietenii vei găsi linkul tău personalizat. Îl copiezi și îl poți trimite prin ce metodă dorești, doarece nu ești condiționat în niciun fel de utilizare. Poți să incluzi linkul într-o postare pe rețele sociale, în blog, poți trimite pe whatsupp sau în mesaj privat, poți să îl promovezi cum vrei tu, cu ușurință, deoarece acesta îți va aduce câte 30 de lei pentru fiecare prieten care își va crea cont de pe linkul tău și va plasa minim o comandă validă din magazinele partenere.

Sursa foto: cont cashback.ro

Magia continuă și aici, deoarece linkul tău te va ajuta să oferi și prietenilor câte 30 de lei, ca start pentru a începe o economisire în mod natural, de succes. Magic, nu-i așa? Dacă ești gata să te bucuri de magie în economisire atunci iată un truc prin care poți ajunge rapid la cel mai simplu program de economisire, la purtător, direct pe smartfone-ul tău. Descarcă varianta potrivită sistemului de operare a telefonului tău!

 

CashClub for Google Play  CashClub for Apple Store

 

Voi realiza un nou număr de mentalism, doar că de data aceasta voi spune ceva foarte personal despre tine

Pentru mine fără bani aruncați înseamnă economisire inteligentă și naturală, fără a simți veniturile cum scad. Vreau să te rog pe tine să te gândești foarte bine la banii tăi și la costurile vieții în raport cu familia ta, cu lucrurile dragi pentru tine și cu nevoile tale. Te poți gândi la copiii tăi, la câinele tău, la grădinița privată, bona, sau abonamentul de metrou. Orice vrei…care costă.

Voi face un nou număr de mentalism și voi face o predicție personală despre tine, dându-ți și soluția care te poate ajuta să economisești. Citește predicția și întoarce prin click pentru a afla răspunsul. 

CashClub

Click to Flip

Mai știți cum era atunci când eram copii și ne-am fi dorit ca banii de colindat să se înmulțească în pușculiță și să nu scadă pe măsură ce ne luam bomboane? Mai știți că fiecare bănuț primit era magic, ca dimineața de Crăciun când găseam cadouri sub brad? Magia nu trebuie să dispară de fapt, înțelegeți? Magia Crăciunului, magia banilor acumulați într-o pușculiță…digitală, ce-i drept, cum e contul CashClub, magia fiecărui ban acumulat pentru țelul tău…

Știți, doar jucăriile s-au schimbat de fapt, pentru că înăuntrul nostru suntem cu toții copii. Și da, ne bucurăm de economii, da, ne bucurăm de Crăciun și da…personal mie îmi plac și acum numerele de magie. 

Articol scris pentru proba nr. 5. Spring SuperBlog 2021- Fără bani aruncați

Sponsor: CashClub.ro